Savana

Superbrands

Roşu electrizant - o culoare chic pentru living

Stilul Glamour se adresează în special femeii moderne, care îşi transpune stilul de viaţă în decorarea casei sale. Combinarea utilităţii şi a stilul chic este reţeta perfectă pentru amenajarea unei locuiţe pe stilul glamour.
1913V5G(80) 0485G4R(90) 0032N(40) 2102G9R(90) 0241G1R(95)

Stilul Glamour se adresează în special femeii moderne, care îşi transpune stilul de viaţă în decorarea casei sale. Combinarea utilităţii şi a stilul chic este reţeta perfectă pentru amenajarea unei locuiţe pe stilul glamour.

Culoarea pe care o propunem este Roşu Savana 2102G9R(90), o culoare îndrăzneaţă care conferă spaţiului un plus de eleganţă şi stil. Pentru un efect vizual deosebit se recomandă folosirea mobilierului alb strălucitor, portocaliu aprins 0485G4R(90) sau verde intens 1913V5G(80). Oricare dintre culorile menţionate înainte pot fi folosite şi pentru pereţi dar mai mult la crearea unor modele diferite, pentru a diminua intensitatea culorii.

O culoare puternică ca Roşu Savana, poate fi combinată de asemenea cu nuanţe pale de culoare precum galben pal 0241G1R(95). În funcţie de dimensiunea camerei se poate opta şi pentru combinaţia cu gri petrol 0032N(40). Pentru camere mici se recomandă colorarea unui singur perete sau chiar a unei părţi, deoarece culorile închise dau impresia de micşorare a spaţiului. Folosirea unor astfel de tonuri tari, implică o armonie desăvârşită între culoarea camerei, mobilierul şi obiectele de decor interior.

Sfaturi şi idei:

  • Se pot vopsi dungi orizontale şi/sau verticale de diferite grosimi.
  • Mobilierul din piele albă şi lămpile argintii sunt complementare roşului. Se recomandă amplasarea lor pe peretele de culoare roşie
  • Adaugă pete de culoare verde, prin plante şi flori
  • Pictează tablouri abstracte, combinând 2-3 culori descrise mai sus pentru a-ţi asorta pereţii.

 

de culori
Centre de colorare Produsele savana
Tipar Email
Esti gata sa pui in practica ideile? Consulta lista centrelor de colorare sau intra pe renovis.ro Adauga aceasta culoare la paleta de culori sau afla cat te costa sa vopsesti la tine acasa cu aceasta nuanta.

ARTICOLE similare

Sufragerie franţuzească opulentă

Sufragerie franţuzească opulentă

Francezii sunt cunoscuţi în întreaga lume ca fiind experţi în îmbinarea rafinamentului cu stilul elegant. Joacă-te şi cu trecutul pentru a-ţi decora living-ul în stil franţuzesc!

CITEȘTE

PALETA de culori

Fie că ești în căutarea unei culori pentru interior sau exterior, alcătuiește-ți propria paletă cromatică.

ALEGE-ȚI CULORILE

CONSULTĂ un specialist

Cauți sfaturi de la specialiști pentru a putea renova pe cont propriu? Indiferent dacă proiectul tău...

CONSULTĂ UN SPECIALIST

PRODUSELE savana

savana te invită să călătoreşti în lumea culorii, o lume neaşteptată, caldă şi primitoare. Alege din varietatea de...

VEZI PRODUSELE