Savana

Superbrands

Cu paleta de culori, navighezi prin toate nuanțele și culorile create de specialiștii savana. Fie că ai nevoie de tencuială sau vopsea decorativă, vopsea lavabilă colorată sau vopsea gata colorată, descoperi nuanța potrivită pentru casa și ambientul tău!

Foloseşte calculatorul pentru a afla care este cantitatea de vopsea necesară și care este costul acesteia, salvează rezultatul într-un fişier pdf şi du-te la cel mai apropiat centru de colorare savana pentru a achiziţiona nuanţele alese.

Reseteaza paleta

PALETA DE CULORI curenta

*Echipa noastră de specialişti a depus toate eforturile pentru ca nuanţele afişate pe acest site să fie cât mai apropiate de cele reale. Pentru redarea acestora, am apelat la standardul RGB, folosit pentru reprezentarea culorilor pe monitoarele de computer. În funcţie de caracteristicile monitorului pe care îl foloseşti, pot apărea unele deosebiri între imaginile de pe site şi rezultatele reale. De aceea, îţi recomandăm să consulţi şi cartelele cu produsul aplicat, disponibile în magazinele care îl comercializează.

COMBINAȚII DE CULORI

Vezi care sunt combinatiile de culoripentru o casă în ultimele tendinţe. Combină în căminul tău culorile alese...

ALEGE COMBINATIA POTRIVITA

CONSULTĂ un specialist

Cauți sfaturi de la specialiști pentru a putea renova pe cont propriu? Indiferent dacă proiectul tău...

CONSULTĂ UN SPECIALIST

PRODUSELE savana

savana te invită să călătoreşti în lumea culorii, o lume neaşteptată, caldă şi primitoare. Alege din varietatea de...

VEZI PRODUSELE