Savana

Superbrands

Îti era dor de casa bunicii?

Culorile şi, în general, amintirile din copilărie ne influenţează alegerile şi vizunea asupra viitorului. Cu alte cuvinte, preferinţele noastre sunt dependente de ceea ce le plăcea părinţilor noştri.

ORANGE TOAMNA 6 ROSU TROPICAL 1 ROSU TROPICAL 4

Poate de aceea, alegem, de multe ori, să mobilăm şi să ne "colorăm" spaţiul de locuit în stilul în care erau cele din copilăria noastră. E foarte important, însă, ca odată ce te-ai hotărât că îţi doreşti o casă tradiţională, pentru că într-un astfel de loc "te simţi cel mai bine", să ţii cont de sfatul unui specialist pentru a o construi păstrând tendinţele actuale.

Astfel că vei ajunge, cel mai probabil, la o combinaţie între actual şi tradiţional. Această combinaţie trebuie să fie una care să fie plăcută şi, mai ales, utilă ţie, familiei şi bineînţeles musafirilor.

Armonia care trebuie găsită între modern şi vechi pleacă de la culorile alese pentru exterior şi interior şi ajunge până la materialele de construcţie şi mobilă sau accesorii. Pentru tencuiala de exterior, îţi recomandăm contraste simple, între două sau, cel mult, 3 culori, care să meargă pe acelaşi principiu: modern-vechi. Ca primă culoare, poţi alege un Orange Toamnă 6 care să-ţi amintească de culoarea caselor de chirpici de la ţară. Pentru un contrast plăcut şi odihnitor, îţi recomandăm un Roşu Tropical 4, iar pentru detalii vom folosi un Roşu Tropical 1, o nuanţă mai închisă, care să scoată în evidenţă, preferabil, elementele de tradiţie (ramele geamurilor, un brâu exterior etc.).

Sfaturi şi sugestii:

  • Ţine cont mereu de preferinţele tale şi găseşte pe cineva care să le integreze perfect în designul casei; adaugă obiectele preferate din casa bunicilor şi asigură-te că le punctezi prin culori potrivite
  • O alee în stilul celei de acasă ar fi foarte potrivită pentru a reînvia amintirile şi senzaţiile trăite în casa din copilărie

 

de culori
Centre de colorare Produsele savana
Tipar Email
Esti gata sa pui in practica ideile? Consulta lista centrelor de colorare sau intra pe renovis.ro Adauga aceasta culoare la paleta de culori sau afla cat te costa sa vopsesti la tine acasa cu aceasta nuanta.

ARTICOLE similare

PALETA de culori

Fie că ești în căutarea unei culori pentru interior sau exterior, alcătuiește-ți propria paletă cromatică.

ALEGE-ȚI CULORILE

CONSULTĂ un specialist

Cauți sfaturi de la specialiști pentru a putea renova pe cont propriu? Indiferent dacă proiectul tău...

CONSULTĂ UN SPECIALIST

PRODUSELE savana

savana te invită să călătoreşti în lumea culorii, o lume neaşteptată, caldă şi primitoare. Alege din varietatea de...

VEZI PRODUSELE