Savana

Superbrands

Tundră

Combinaţia cromatică, de inspiraţie fovistă, Tundra creează o poveste ce respiră simţ artistic desăvârşit şi scoate în evidenţă elementele decorative, cu piese de un design elaborat.

0775G8R(20) 0951R1A(95) 1913V5G(80)

Pereţii văruiţi în culori închise, terne, cum ar fi o nuanţă de brun (SCS 0951R1A(95)) sau un verde puternic (SCS 0775G8R(20)), conduc la crearea unui spaţiu cu accente tari. Această combinaţie de culori poate fi folosită, cu precădere, pentru camere spaţioase şi mari.

Culoarea de referinţă, ce devine un liant în obţinerea coerenţei cromatice este rozul (SCS 1913V5G(80)). Acesta creează un ambient unitar şi armonios. Decorul poate deveni mai vesel, prin utilizarea unor ghivece cu flori. Florile aduc, mereu, un plus de frumuseţe şi un aer plăcut. Întotdeauna alegerea unor soluţii ecologice, prin materialele folosite, proiectează o stare de bine şi de confort. Într-un living sau sufragerie modernă, nota de echilibru poate fi dată de cromatica inspirată din natură.

Asortând, cu grijă, atât piesele de mobilier, cât şi decoraţiunile interioare, puteţi obţine un decor elegant, cu o serie de contururi fine şi detalii colorate, pentru un cămin relaxat, modern şi familiar.

 

de culori
Centre de colorare Produsele savana
Tipar Email
Esti gata sa pui in practica ideile? Consulta lista centrelor de colorare sau intra pe renovis.ro Adauga aceasta culoare la paleta de culori sau afla cat te costa sa vopsesti la tine acasa cu aceasta nuanta.

ARTICOLE similare

Geometric

Geometric

Culorile, texturile, formele îşi pierd din asprime şi din rigurozitate aunci când vorbim despre spaţiul intim al dormitorului. Accesoriile dau tonul şi păstrează linia stilului dorit. Pentru şi mai mult rafinament, poţi apela la noptiere şi comode din lemn alb patinat, pictate în note renascentiste.

CITEȘTE
Iluzie

Iluzie

"Iluzie" este o paletă definită de cremul cu tentă pală şi trandafirie (SCS 0502G5R(90)) până la un brun închis (SCS 0674G7R(80)). Pentru contrast propune o culoare secundară de cărămiziu (SCS 0035N(20)).

CITEȘTE

PALETA de culori

Fie că ești în căutarea unei culori pentru interior sau exterior, alcătuiește-ți propria paletă cromatică.

ALEGE-ȚI CULORILE

CONSULTĂ un specialist

Cauți sfaturi de la specialiști pentru a putea renova pe cont propriu? Indiferent dacă proiectul tău...

CONSULTĂ UN SPECIALIST

PRODUSELE savana

savana te invită să călătoreşti în lumea culorii, o lume neaşteptată, caldă şi primitoare. Alege din varietatea de...

VEZI PRODUSELE